×

 

Resultat i Kadettens undersökning

I början av varje år ber vi dig som vårdnadshavare att besvara en enkät om hur du upplever vår verksamhet. Resultatet ligger sedan till grund för förskolans utvecklingsarbete under resten av året.

Förskolan Kadetten har gjort en fantastisk resa under det gångna året och vi är väldigt stolta över årets resultat som dessutom blev högre än förra årets. Arbetet med trygghetsvandringen och grundstrukturerna har, tillsammans med en bra kommunikation och samverkan med vårdnadshavarna, lett till att barnen känner sig trygga, trivs på förskolan och med våra pedagoger och att de kan få lugn och ro.

Vi har arbetat aktivt med att höja kvaliteten i våra lärmiljöer inomhus, vilket vi kan se positiva effekter av i årets resultat.  Vi är även glada över att vårdnadshavarna vill rekommendera Kadetten till andra i högre grad jämfört med förra året.

Utvecklingsområden

Vi kommer under läsår 2021-2022 att fortsätta stärka den dagliga kommunikationen med vårdnadshavarna, med barnens lärande och utveckling som utgångspunkt. Vi kommer att fortsätta informera om förskolans verksamhet och barnens undervisning både på Schoolsoft och i sociala medier. Vi kommer även öka möjligheten för Kadettens vårdnadshavare att ställa frågor och framföra synpunkter på verksamheten genom olika möten med våra pedagoger och med ledningsteamet.

Nöjd kund

Om du tänker på ditt barns förskola i sin helhet, hur nöjd är du då med den?

Rek. vårdnadshavare

Jag kan rekommendera mitt barns förskola till andra

Trygghetsgrad

Mitt barn känner sig tryggt i förskolan

Stimulerande lärmiljö

Det är en stimulerande lärmiljö i mitt barns förskola.

Bra pedagoger

Det är bra pedagoger på mitt barns förskola.