×
 

Pyss kommer med sin pappa till förskolan Pysslingen

Vår kontakt med dig som vårdnadshavare

Förskolans arbete med barnen ska ske i ett nära och förtroendefullt samarbete med hemmet. Vår verksamhet ska komplettera hemmet genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för att varje barn ska kunna utvecklas rikt och mångsidigt.

Den dagliga kontakten med dig som vårdnadshavare ser vi som mycket viktig. Alla som kommer till vår förskola ska få ett förtroendefullt och professionellt möte med våra pedagoger. Pedagogerna ska alltid finnas tillgängliga och hälsa på de som kommer till förskolan.

Din delaktighet är viktig för oss

Vi vill gärna att du som vårdnadshavare ska vara delaktig i ditt barns förskola och bjuder därför in till föräldramöten, föräldraråd och utvecklingssamtal varje termin. Vi värdesätter alltid dina tankar, idéer och synpunkter. Våra pedagoger och vårt ledningsteam finns alltid tillgängliga för samtal.

Två gånger om året bjuder vi in till föräldraråd. Här möts vårdnadshavare med ledningsteam och representanter ur personalen. Vi lyfter aktuella frågor och funderingar samt informerar om vårt systematiska kvalitetsarbete.

Digitala plattformar

Som vårdnadshavare kan du följa ditt/dina barns utveckling och lärande i vår digitala plattform Mitt Pysslingen. Du kan även följa Hattstugans avdelningar på Instagram för att få ytterligare inblick i ditt barns vardag.