×
 

Pyss kommer med sin pappa till förskolan Pysslingen

Vår kontakt med dig som vårdnadshavare

Förskolans arbete med barnen ska ske i ett nära och förtroendefullt samarbete med hemmet. Vår verksamhet ska komplettera hemmet genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för att varje barn ska kunna utvecklas rikt och mångsidigt.

På Fröhuset erbjuder vi en mångfald av olika möten mellan familjer och förskolan. Exempel på detta kan vara uppstartsmöte med föräldrarna på hösten, längre eller kortare föräldramöten med fokus på vårt gemensamma nyfikenhetsområde, cafékvällar då vi äter något gott från vårt kök och reflekterar tillsammans, eller “gästspel” av externa föreläsare som berör något som är intressant för oss just nu. 

En annan viktig samverkansform är alla de informella möten som sker dagligen samt enskilda utvecklingssamtal/inskolningssamtal.

På våra väggar finns även dokumentationer där familjerna kan ta del av de processer barnen befinner sig i just nu. Olika sätt att mötas är en viktig förutsättning för att demokrati ska levas, vi behöver familjernas tankar för att driva verksamheten framåt och djupare!