×
 

Hej Oliver!

Oliver har arbetat på Sjöstaden sedan 2015 och uppskattar samarbetet med alla kompetenta pedagoger.

Namn: Oliver Kullgren
Jobbar som: Pedadog

  Vad gör Sjöstaden till en bra plats för våra barn?

  Det finns trygga personer som arbetar här och alla tycker att det är roligt att arbeta här. Det innebär att det blir lugnt och tryggt för barnen som går på Sjöstaden. 

  Att vi är ute mycket och är nära naturen. Det anser jag är en stor fördel med just den här förskolan. Rörelse är en naturlig del av vår utbildning. Närheten till allt - bra och roliga parker i området, möjlighet att använda sig av kommunaltrafiken och båtar som åker till olika platser, berg, vatten och skogar. Vi har många olika alternativ.

  Vad är viktigt för dig i mötet med barnens vårdnadshavare?

  Att vårdnadshavarna känner sig trygg med att lämna sitt barn. Första mötet är väldigt viktigt. Att vi som pedagoger visar att vi är trygga och lugna och vill ta emot barnet. Det är också viktigt att visa att vi kan ha flera bollar i luften samtidigt och är insatta i verksamheten för att kunna svara på aktuella frågor. Det viktigaste är att jag är trygg och kan smitta av det till barnet.

  Vad gör Sjöstaden till en unik arbetsplats?

  Vi har många kompetenta pedagoger och det innebär att vi har många olika individer med olika ryggsäckar så att vi kan lära oss av varandra och ta det bästa av varandra. Vi blir bättre tillsammans.

  Vi har även en närmiljö som är inspirerande och rolig att vara i och använda sig av i vår utbildning. När det finns mycket att göra runtomkring så finns det mycket inspiration till hur vi kan vidareutveckla verksamheten. Vi kan ge barnen möjligheten att se många olika saker i närheten och det är roligt att uppleva det tillsammans med barnen.

  Namn: Oliver Kullgren
  Jobbar som: Pedadog