×
 

Hej Sara!

Sara har arbetat som pedagog på Djurgårdsvyn sedan starten i augusti 2020 och tycker det är ett ärofyllt uppdrag att göra avtryck i barnens utveckling.

Sara pedagog Pysslingen Förskolor Djurgårdsvyn

Namn: Sara Sköld
Jobbar som: Pedagog

  ‒ Vi som arbetar på Djurgårdsvyn är här för barnen. Vi arbetar aktivt med hållbarhet ur olika perspektiv, allt ifrån gruppdynamik och den enskilda individens hälsa, till hur vi kan påverka vår miljö genom aktiva val i vardagen, till exempel genom återvinning och odling.

  ‒ Symboliken i vår aktivitet under inskolningen där alla barn får så sitt eget frö och hjälpa det att trivas och växa, precis som vi vill att alla nya kompisar ska trivas och växa, tycker jag säger mycket om vårt förhållningssätt.

  Jag är stolt över att vara delaktig i vårt arbete och den kultur vi skapar tillsammans med barnen här på Djurgårdsvyn.

  “Ärofyllt uppdrag att få göra avtryck i barnens utveckling”

  ‒ Det är ett ärofyllt uppdrag att få vara med och bidra och göra avtryck i barnens utveckling och vad de bär med sig vidare i livet.

  Att vara delaktig i nystarten av Djurgårdsvyn innebär att jag får vara med och påverka innehållet som barnen möter när de börjar hos oss ‒ vår hållbara inriktning, våra lärmiljöer och vår kultur. Att få vara en del av den värdefulla grunden tillsammans med underbara kollegor känns fantastiskt!

  Namn: Sara Sköld
  Jobbar som: Pedagog